I väntans tider 💕

Jag går hemma sjukskriven just nu och kommer göra fram tills Minstingen kommer. Jag räknade ut att jag skulle ha 10 gudomliga dagar helt själv hemma, fattar ni eller!? Det har ALDRIG HÄNT INNAN! men det blir ju sällan som man tänkt sig! Utav 10 gudomliga dagar helt själv har jag fått 4!!! Så jag är lite besviken för de dagarna har jag varit. För jag har varit tvungen att fixa rätt mycket på "mina egna dagar" så som, mvc besök, handla, läkaren mm. 😔 men men lite egen tid har jag fått 😊 och allt jag har velat fixa innan bebisen kommer har jag gjort. 


Men nu går jag och längtar ihjäl mig, jag vill veta vem det är som är där inne. Och jag vill bara sitta och mysa, amma och lukta på det lilla knytet. Jag vill ha tillbaka min kropp! Jag vill kunna böja mig ner och plocka upp saker och jag vill inte att det skall kännas som ett stort företag att lyfta sig upp vilket jag gör hela tiden när barnen är hemma... jag vill inte ha ont längre. Ja listan är lång och jag börjar känna mig riktigt otålig.

Samtidigt är jag lite orolig, vi har haft det jätte jobbigt med de andra barnen och mitt tålamod existerar snart inte längre, det tar 1 1/2 timma innan de somnar varje kväll, de är uppe varje natt och de vaknar vid 5 på morgonen 😪🤤😲 och under dagtid försöker vi bara hålla oss flytande 😓 men kanske med mycket tur blir det bättre väldigt snart 😊 för hur jobbiga de än är så hade ett liv utan dom inte varit ett liv. ❤


Det har blivit en del tid på telefonen vissa stunder och jag har fastnat mycket för pintrest. Jag har suttit och drömt mig bort om tatueringar jag vill göra (rosor på axeln och hjärtan med barnens namn i), hår färgningar och frisyrer, nya kläder (när jag får tillbaka min kropp. Ja rätt mycket har hamnat på "vill ha listan" och jag undrar ibland varför man har ett sånt ha-begär. För när man väl skaffat något gläds man ganska kort tid åt det. Varför är vi programmerade så? Kan man ändra på det? Jag har gått runt hemma och försökt uppskatta gammla val eller inköp och konstaterat att jag är glad och nöjd och njuter fortfarande av en del saker jag varit väldigt nöjd med från början men inte allt, mycket glöms bort att man har och man tar för givet saker... så jag skall försöka se saker mer i fortsättningen och glädjas mer åt dom 😊 

creativesam.blogg.se

Jag är en tjej som älskar att hålla på med en massa projekt, allt från trädgården, heminredning, djur och pyssel på alla nivåer. tanken med bloggen är att jag ska dela med mig av det färdiga resultatet och kanske kan jag inspirera andra ;-)

RSS 2.0