Höst jobb i trädgården 🍁

Nu när sommaren snart är över, löven börjar gulna allt mer, känns det även som om ute dagarna i trädgården är över men inte då! 😀 Nu är en perfekt årstid att plantera perenner, buskar och träd! Eftersom man får halva vattningen som är så viktig i början gratis! Det är också perfekt att förbereda inför vintern och kommande sesong, med vedstapling, plöja trädgårdslandet sätta blomsterlökar mm. 

Så vad händer här just nu? 

Jag har hålt på med min stenmurs rabatt i sommar och har fått perenner lite överallt som jag har planterat Sen har jag även köpt lite, 

Klätterros bonica, två sorter av alunrot och krokusar. Sen har jag fyndat på loppisen, ett rosentorn för 10 ynka kronor!!!! 




Jag har även gjort en liten lekplats med sandlåda, gunga och en bänk! 


Vi har även bestämt var vi ska ha veden som vi har flyttar runt en hel del, ska bli skönt att ha den på ett ordentligt ställe! Så vi har börjat bygga en vedplats av lastpallar. När vi har staplat upp all ved kommer vi få fixa ordning gräsmattan, det behöver tas bort väldigt mycket jord som skall köras till baksidan och så gräs plus att vi kan planera bättre för ev jordkällare. Så detta kommer vara lite av mitt hösrprojekt ute 😊

I helgen planterades ett plommonträd och riddarsporre, vi fick båda gratis dessutom! Börjar bli riktigt nyfiken på hur trädgården kommer se ut nästa sommar! Och vad vi kommer få för skörd 😊 hoppas även få ordentligt med jord till baksidan och få det så fint som jag har tänkt mig. 

Ja som ni hör är det ju inte lång tråkigt här och vi har ständigt nya planer 😊 

creativesam.blogg.se

Jag är en tjej som älskar att hålla på med en massa projekt, allt från trädgården, heminredning, djur och pyssel på alla nivåer. tanken med bloggen är att jag ska dela med mig av det färdiga resultatet och kanske kan jag inspirera andra ;-)

RSS 2.0